Lowchens.org - Lvíček - Lowchen - Little Lion Dog - Petit Chien Lion - Löwchen

Lowchens.org - Lvíček - Lowchen - Little Lion Dog - Petit Chien Lion - Löwchen MVP Praha 2008



NOBLESA AURA

Naši lvíčci

Výstavy

Šampioni

Štěňata

Můžete nás vidět

Fotogalerie

Odkazy

O nás

Kontakty


Návštěvní kniha

MVP Praha 2008

Listopadová mezinárodní výstava v Praze se stala s počtem 4702 přihlášených psů největší letošní výstavou u nás! Posuzovalo zde 64 rozhodčích z 12 zemí. Lvíčků bylo přihlášeno 10. Posuzoval pan rozhodčí Hans van den Berg z Holandska.

Titul BOB získal Chico. Vzhledem k tomu, že je letos opravdu ve skvělé formě, rozhodování zda zkusit zabojovat ve finálových soutěžích nebo být brzy zpátky doma bylo vcelku jednoduché a rychlé. Kdo nehraje, nevyhraje!

Soutěž o vítěze IX. FCI skupiny měl podle katalogu posuzovat pan Tino Pehar z Chorvatska. Těsně před nástupem všech soutěžících však paní moderátorka ohlásila změnu a naší skupinu posuzoval pan Petr Řehánek. Byla jsem štastná už když jsme se dostali do užšího výběru. Pořadatelé totiž připravili ceny, mimochodem opravdu krásné poháry, až do pátého místa! Takže jsem tajně doufala, že bychom si třeba taky jeden mohli odvézt. A taky že vezli! Ten největší za první místo ve skupině!

Lowchens.org - MVP Praha 2008 
Lowchens.org - MVP Praha 2008 
Lowchens.org - MVP Praha 2008 

Soutěž o nejkrásnějšího psa druhého dne výstavy posuzoval pan Hans van den Berg. O titul bojovali německá doga, norský losí pes a lvíček. Všichni jsme se krásně proběhli dohromady i každý zvlášť. Rozhodčí si nás všechny důkladně prohlédl a pak sdělil moderátorce své rozhodnutí. Chvilka napětí a pak se ozvalo: Vítězem soutěže o nejkrásnějšího psa druhého dne se stává . . . PŘEKRÁSNÝ LVÍČEK ! ! !

Lowchens.org - MVP Praha 2008 
  
Lowchens.org - MVP Praha 2008

 

 

Nejkrásnější pes druhého dne výstavy - Chico Noblesa Aura

 

 

Chico se stává prvním českým lvíčkem v historii, který získal tento titul!!!

Děkujeme rozhodčím panu Petru Řehánkovi a panu Hans van den Bergovi!

 


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /disk_1/www/org/lowchens/www/config.php on line 102